Редактор: e-mail: кадър Нова телевизияНяма лекар в страната и в Европа, който

...
Редактор: e-mail: кадър Нова телевизияНяма лекар в страната и в Европа, който
Коментари Харесай

Д-р Гергана Николова: Няма лекар в страната и в Европа, който да иска мерките да отпаднат

Редактор: 

e-mail: 

кадър Нова телевизия

Няма доктор в страната и в Европа, който да каже, че желае ограниченията да отпаднат. Това сподели в Нова телевизия персоналният доктор доктор Гергана Николова. Тя описа, че пациентите с ковид всеобщо афишират, че живеят сами, с цел да бъдат сложени околните им под карантина.

Като лекари би трябвало да имаме цялата научна информация, в случай че би трябвало и преведена, за имунизацията против COVID-19, с цел да си я сложим, сподели доктор Николова. Тя акцентира, че всички би трябвало да изискват такава информация и като пациенти. Тази ваксина също така не е наложителна, а по избор, добави персоналната лекарка.

Тя описа, че пациенти с позитивни проби я молят да не ги издава, а също по този начин декларират, че живеят сами. Според доктор Николова е въпрос на отговорност контактните сами да се слагат под карантина, тъй като институциите нямат запас да наблюдават дали придвижват вируса.

Тя беше безапелационна, че за оправянето с COVID-19 би трябвало да не се смесват потоците на пациентите. Това обаче не се случва в огромните лечебни заведения.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР